image logo-control" title="Nauta's Vleeswaren & Delicious Paté"> Nauta's Vleeswaren & Delicious Paté Nauta's Vleeswaren & Delicious Paté Nauta's Vleeswaren & Delicious Paté

Scroll

dark-style text-left dark-style

Traditie met zoveel meer

Met respect voor de aloude familietraditie creëert en produceert Nauta lekkere paté op een vooruitstrevende manier en op maat van onze professionele partners in binnen- en buitenland.

dark-style text-left dark-style

Standaard assortiment

Nauta heeft het hele jaar door een mooi assortiment van verschillende soorten crème- en boerenpatés op voorraad. Bij ons staan kwaliteit, traditie en smaak altijd voorop, waardoor we onze klant in binnen- en buitenland altijd dagverse producten kunnen garanderen.

Klik hier
dark-style text-left dark-style

Slicing

We kunnen alle patés uit ons gamma aanbieden in sneetjes, die we zelf in huis verpakken, op maat van de klant. Onze handige verpakkingen zijn ideaal voor het zelfbedieningsschap in de supermarkt. Elk gewicht of aantal sneetjes is mogelijk.

Klik hier
dark-style text-left dark-style

Kopvlees

Het kopvlees van Nauta is een ambachtelijk en natuurlijk product, van verse koppen die we zelf pekelen en koken. We maken het kopvlees volgens een aloud recept uit 1946. Voor de fijnproevers.

Klik hier
dark-style text-left dark-style

Themapatés

Voor feestdagen en speciale gelegenheden maakt Nauta themapatés met exclusieve ingrediënten. Deze artisanale patés worden aantrekkelijk aangeboden in mooie aardenwerken potten, perfect voor de bedieningstoog van de slagerij of supermarkt. Zorgt gegarandeerd voor extra verkoop.

Klik hier
dark-style text-left dark-style

Contact

Nauta’s Vleeswaren bv
Zone 5 Mollem 360
1730 Mollem-Asse
Belgium
BE 0401 991 061

T +32 2 452 41 60
F +32 2 452 20 75
info@nautabv.be

This website is developed with the support of
FIT

Contacteer ons

www.nautabvba.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.